Sociale data om progression, trivsel og udfordringer er centrale for skabelse af varig forandring

En af jeres største ressourcer er de sociale data, I allerede har og skaber. Men data er kun værdifulde, såfremt de bruges.
Det kan vi hjælpe jer med.

Lynhurtig, hyppig og multivariabel indsamling
af data

Vi indsamler GDPR-sikret progressionsdata fra jeres eksisterende forløb og løsninger. Vi tilbyder jer nemt at understøtte nye forløb ved at anvende vores eksisterende værktøjer, som kan indsamle data via rådgivningssamtaler, video-samtaler, chat-dialoger og brugervenlige digitaliserede dialogflows. Vi understøtter alle digitale spørgeskemaer, fx. vedr. trivsel, stress, ensomhed, angst stress.

1
2

Vi analyserer, bearbejder og sender jeres data retur
i realtid

Vores impact konsulenter faciliterer og opstiller  forandringsteorier for jeres indsatser og interventioner sammen med jer. Herefter opsætter vi sammen datastrategier og automatiseret dataindsamling. Vi analyserer og sender impact- og progressions nøgledata retur til jer via machine learning og AI.

Jeres Impact Dashboard viser progression og
impact i realtid

I Impact Dashbordet præsenteres jeres; data, progression, effekt, statistik samt økonomiske og sociale værdi på en intuitiv måde. Vi understøtter jeres progressionsmål på individ- og gruppeniveau, fremhævning af milepæle og opsætning af effektbetalingsmekanismer samt ønsker til KPI og analyse. Impact Dashboardet muliggør, at I kan følge jeres progression og hurtigt træffe beslutninger om justeringer, om op- og nedskalering af elementer i interventionen og samtidig mindske risikoen.

3

Hvad er vigtigst for jer?

Vi kan hjælpe jer med at følge udviklingen i jeres projekter, bedre prioritere nye indsatser gennem indsigt og øge kvaliteten af eksisterende indsatser.

Læs mere om vores løsning

Håndteres dine data sikkert og etisk korrekt?

Dine data bruges kun til det, vi sammen er enige om i en dataindsamlingsaftale, og deles aldrig med andre parter.

Læs vores persondatapolitik

Hvad kræves der ud fra et teknisk synspunkt?

Kompleksiteten af, hvad der kræves, afhænger af typen af samarbejde, vi indleder, og er ikke en faktor, som vi anser for særligt besværlig.

Spørge os gerne

Er I klar til at blive en
effekt-drevet organisation?

Lad os skabe social forandring sammen