Oprettelse af innovationer til Social Impact

InnoSocial er, hvad det lyder som, et team af do-gooders med hjertet og sindet på det rigtige sted. Vores vision er at forbedre liv og gøre social indvirkning digitalt tilgængelig for dem, der har brug for det.

Vores værdier

Mennesker
Insigt
Kreativitet
Kvalitet
Empati
Velvære

Om InnoSocial

Vi er en gruppe entusiaster, der i 2019 slog sig sammen efter mange dybe samtaler om teknologi, AI, maskinlæring og hvad der kunne ske, hvis du anvendte alt det på det sociale impact space.

I dag finder du denne gruppe mennesker i hjertet af København, der fremmer en stærk kreativ kultur, hvor alle er hørt og ingen ideer går tabt. Endnu vigtigere, vi vedtog hurtigt et "hvad kan vi gøre i dag, der hjælper os med at gøre mere i morgen?" tankegang. Dette førte til vores første store kunde - headspace - og gav os mulighed for at anvende vores teknologi, hvor social effekt skabes i dagligdagen, før vi begynder at kigge på den store udfordring med at genopfinde den sociale økonomi. Nogle gange er den bedste måde at arbejde ovenfra og ned, at starte fra bunden.

I dag har vi nået det næste trin i vores køreplan og tilbyder de i Danmark, der arbejder med social impact, en ny måde at måle alt fra individ til kohorteprogression. Ved at tilføje værdisætning og impactstrategi muliggør vi risikoreduktion for finansiering af sociale indsatser. Nu hvor vi har gjort det lettere at investere i social impact, kan vi tage endnu et skridt op i fødekæden og skabe et frugtbart miljø for sociale investorer til mere effektivt at bidrage til og drage fordel af den hastigt udviklende sociale økonomi.

Hvad bliver det næste? Verden.

Er I klar til at blive en
effekt-drevet organisation?

Lad os skabe social forandring sammen