Dette er InnoSocial

Vi er 11 ildsjæle med hjertet på rette sted. Vi brænder for at hjælpe jer med at gøre en forskel for udsatte borgere og samfundet

Om os

InnoSocial er en datadrevet teknologivirksomhed, der skaber social indsigt gennem digitale løsninger. Vi leverer indsigt i realtid om sociale indsatsers virkning og effekt, hvilket muliggør målrettet hjælp og effektiv ressourceudnyttelse. Med GDPR-sikret dataopsamling og kunstig intelligens laver vi effekt- og progressionsmålinger på sociale indsatser, som kommuner og foreninger arbejder hårdt på at realisere. Vi tilbyder både indsamling, behandling og analyse af data fra jeres eksisterende løsninger, samt tilbyder vi også at indsamle data for jer ved hjælp af vores løsninger.

Vores vision er at reducere mistrivsel blandt børn og unge, og gøre en forskel i vores samfund, derfor understøtter vi FN’s Verdensmål nr. 3: Sundhed og Trivsel – med fokus på børn og unge. Det første skridt på denne rejse er, at gøre hjælpen let og digitalt tilgængeligt for børn og unge i mistrivsel, uanset hvor man bor i landet.

Læs mere om vores vision

Vores værdier

Mennesker
Insigt
Kreativitet
Kvalitet
Empati
Velvære

Hvad snakker vi om over frokosten?

En frokost hos InnoSocial giver anledning til snak om både stort og småt. Med en blanding af folk fra CBS og DTU har det vist sig, at frokostens emner til tider kan blive både nørdede og anderledes. Tag for eksempel teamets expert i machine learning, der forsøger at forklare den kundeansvarlige, hvordan en kat og et foton i en kasse, kan sige noget om salg. Eller Fynboen der gør teamet klogere på, hvordan man laver vin, og hvad landmænd egentlig mener, når de går ud i laden og “sparker dæk”. Endnu mere nyttigt bliver det, når vores SCRUM-master giver et crash course i at afholde en spejderlejr.

Hvad prøver vi på at sige? Jamen vi er et hold af forskellige holdninger og interesser, som godt kan lide at frokosten handler om mere end mad og hverdagen. Vi er vidt forskellige, men finder interesse i hinanden og vores fælles formål i virksomheden.

Er I klar til at blive en
effekt-drevet organisation?

Lad os skabe social forandring sammen