En SaaS-platform til effektmåling og sociale investeringer

Impactly indsamler effektivt dine data om progression, visualiserer dem for dig i realtid og lader dig rapportere social og økonomisk værdi til eksterne interessenter.

Hvem kan Impactly hjælpe?

Impactly onboarder i dag alt fra lokale indsatser, måling af individuel eller kohorteprogression, til større organisationer som fonde, der skal styre effektmålinger på et mere overordnet niveau. I fremtiden vil vi også se på at integrere sociale investorer og tage højde for hele fødekæden med social impact.

Hvis du arbejder i en fond, en social intervention, et konsulentfirma eller for en kommune, hører vi meget gerne fra dig og tilbyde en personlig introduktion til vores løsning.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sådan fungerer det

Indsamler effektivt dine data om progression, visualiserer dem for dig i realtid og lader dig rapportere social og økonomisk værdi til eksterne interessenter.

Vi opretter alt sammen med dig

Vores effektkonsulenter guider dig gennem en let onboarding, hvor du etablerer forandringsteori, en datastrategi og gør dig klar til at begynde at indsamle data gennem Impactly.

1
2

Valid dataindsamling

Vi onboarder i dag alt fra lokale indsatser, måling af individuel eller kohorteprogression, til større organisationer som fonde, der skal styre effektmålinger på et mere overordnet niveau. I fremtiden vil vi også se på at integrere sociale investorer og tage højde for hele fødekæden med social impact.

Realtidsvisualisering i jeres Dashboard

Vi præsenterer din data, progression, effekt og økonomiske, samt sociale værdi på en intuitiv måde, så du kan træffe hurtige beslutninger og præsentere mere præcise data for interessenter - reducere risikoen ved at levere tilbagevendende finansiering til din indsats.

3

InnoLab

InnoLab repræsenterer de næste trin i vores plan for fremtiden. I et samarbejde med InnoSocial bliver dine behov set og hørt i udviklingen af nye værktøjer. Vores mål er løbende at lancere nye funktionaliteter, der understøtter arbejdet med effektmåling, dokumentation og andre udfordringer på det sociale område.

Læs mere om InnoLab

Hvad kræves der ud fra et teknisk synspunkt?

Kompleksiteten af, hvad der kræves, afhænger af typen af samarbejde, vi indleder, og er ikke en faktor, som vi anser for særligt besværlig.

Spørge os gerne

Er I klar til at blive en
effekt-drevet organisation?

Lad os skabe social forandring sammen